Проверена

Бирария „Прага 18“ София Отличен избор

Забавления > Заведения
Начало Забавления Заведения Бирария „Прага 18“ София

Бирария „Прага 18“ София

През 2014г. в град София е открита семейна бирария „Прага 18“. Това е място, където любителите на бирата могат да опитат най-различни видове от любимата си напитка. Така собствениците успяват да сбъднат своята мечта – да предлагат разнообразни бири на своите посетители. Всъщност видовете са над сто на брой, като 12-14 от тях са наливни бири. Основен приоритет в бирарията са желанията и изискванията на посетителите. За да успее да зарадва всеки един от вас, екипът в заведението не спира да търси нови и нови вкусове.

Какво по-хубаво от това в горещите дни да се разхладите със студена бира в приятна обстановка? Ние можем да ви го предложим. Разполагаме с красива и прохладна градина, където да се скриете от жаркото слънце, докато се наслаждавате на любимата си напитка. Освен това мястото е спокойно и уютно – градината е разделена на няколко части и вие и вашата компания ще бъдете отделени от останалите хора. Ще си имате ваше собствено местенце. Ще забравите, че сте в града и за кратко ще се пренесете на едно по-красиво и приятно място. Тук, в бирария „Прага 18“ ще се насладите на прекрасни моменти сами или с вашите най-любими хора. 

Но какво е една бира без подходящото за нея мезе? Помислили сме и за това! Ще откриете богато разнообразие от различни предложения за хапване. Поръчайте любимите си картофки, различни наденички, разнообразна скара и вкусно изпечени бретцели. Възползвайте се и от обедното ни меню, което всеки ден предлага различни супички и готвени ястия.

Освен от огромното многообразие от бира и вкусна храна ще бъдете впечатлени и от обслужването тук. Отношението на нашия екип е топло и приятелско към всеки от клиентите. Нашите сервитьори и келнери ще ви посрещнат с усмивка и ще направят всичко, за да се чувствате приятно. Вие сте важните тук!

Работното време на бирарията е всеки ден от 10:00 часа сутринта чак до късно през нощта. За да не ядосваме съседите, затваряме градината в 22:30, но това не означава че трябва да си ходите. Просто се преместете вътре в заведението и забавлението ще продължи. Общият брой на местата в заведението е 250. Градината може да приеме до 150 души, а закритата част до 120. Бирарията е триетажна и е разделена в четири самостоятелни зали. Разполага и с невероятен бар.

За нас е най-важно вие да се чувствате добре, когато сте при нас. Когато вие сте щастливи и ние сме щастливи! Приемаме всякакви идеи, предложения, а дори и конструктивна критика. Ако мислите, че има начин да подобрим условията в бирарията ще се радваме да го споделите с нас. Вашето мнение е от огромно значение и ние винаги ще се съобразим с него. Не се притеснявайте да кажете какво мислите, дори то да не е положително. Това ще ни помогне да се развием и да станем по-добри. Вярваме, че вървим по правилния път, защото вие нашите клиенти ни го доказвате.

Ако бирата е вашата любима напитка, нашата бирария е отличен избор за вас. А в случай че все още не сте открили подходящата бира за вас, то при нас ще имате прекрасната възможност да го направите. Ние ви очакваме!

Тагове

Къде да пием бира София
Бирария Прага 18
Бира София
Бирария София
Familna Biraria Praga 18
Zavedenia Sofia
Прага София
Zavedenie s bira Sofia
Biraria s latna gradina Sofia
Фамилна Бирария Прага 18
Biraria Sofia
Praga Sofia
Biraria Praga
Богата бирена листа София
Бирария с лятна градина София
Заведение с бира София
Bira Sofia
Kude da piem bira Sofia
Бирария Прага
Bogata birena lista Sofia
Заведения София
Biraria Praga 18

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !