Проверена

Бирария „Прага 18“ София Отличен избор

Забавления > Заведения
Начало Забавления Заведения Бирария „Прага 18“ София

Бирария „Прага 18“ София

През 2014г. в град София е открита семейна бирария „Прага 18“. Това е място, където любителите на бирата могат да опитат най-различни видове от любимата си напитка. Така собствениците успяват да сбъднат своята мечта – да предлагат разнообразни бири на своите посетители. Всъщност видовете са над сто на брой, като 12-14 от тях са наливни бири. Основен приоритет в бирарията са желанията и изискванията на посетителите. За да успее да зарадва всеки един от вас, екипът в заведението не спира да търси нови и нови вкусове.

Какво по-хубаво от това в горещите дни да се разхладите със студена бира в приятна обстановка? Ние можем да ви го предложим. Разполагаме с красива и прохладна градина, където да се скриете от жаркото слънце, докато се наслаждавате на любимата си напитка. Освен това мястото е спокойно и уютно – градината е разделена на няколко части и вие и вашата компания ще бъдете отделени от останалите хора. Ще си имате ваше собствено местенце. Ще забравите, че сте в града и за кратко ще се пренесете на едно по-красиво и приятно място. Тук, в бирария „Прага 18“ ще се насладите на прекрасни моменти сами или с вашите най-любими хора. 

Но какво е една бира без подходящото за нея мезе? Помислили сме и за това! Ще откриете богато разнообразие от различни предложения за хапване. Поръчайте любимите си картофки, различни наденички, разнообразна скара и вкусно изпечени бретцели. Възползвайте се и от обедното ни меню, което всеки ден предлага различни супички и готвени ястия.

Освен от огромното многообразие от бира и вкусна храна ще бъдете впечатлени и от обслужването тук. Отношението на нашия екип е топло и приятелско към всеки от клиентите. Нашите сервитьори и келнери ще ви посрещнат с усмивка и ще направят всичко, за да се чувствате приятно. Вие сте важните тук!

Работното време на бирарията е всеки ден от 10:00 часа сутринта чак до късно през нощта. За да не ядосваме съседите, затваряме градината в 22:30, но това не означава че трябва да си ходите. Просто се преместете вътре в заведението и забавлението ще продължи. Общият брой на местата в заведението е 250. Градината може да приеме до 150 души, а закритата част до 120. Бирарията е триетажна и е разделена в четири самостоятелни зали. Разполага и с невероятен бар.

За нас е най-важно вие да се чувствате добре, когато сте при нас. Когато вие сте щастливи и ние сме щастливи! Приемаме всякакви идеи, предложения, а дори и конструктивна критика. Ако мислите, че има начин да подобрим условията в бирарията ще се радваме да го споделите с нас. Вашето мнение е от огромно значение и ние винаги ще се съобразим с него. Не се притеснявайте да кажете какво мислите, дори то да не е положително. Това ще ни помогне да се развием и да станем по-добри. Вярваме, че вървим по правилния път, защото вие нашите клиенти ни го доказвате.

Ако бирата е вашата любима напитка, нашата бирария е отличен избор за вас. А в случай че все още не сте открили подходящата бира за вас, то при нас ще имате прекрасната възможност да го направите. Ние ви очакваме!

Тагове

Zavedenie s bira Sofia
Zavedenia Sofia
Фамилна Бирария Прага 18
Bira Sofia
Praga Sofia
Богата бирена листа София
Biraria Praga
Familna Biraria Praga 18
Biraria s latna gradina Sofia
Бирария Прага 18
Прага София
Biraria Praga 18
Бирария София
Бирария Прага
Заведение с бира София
Бира София
Заведения София
Biraria Sofia
Kude da piem bira Sofia
Къде да пием бира София
Бирария с лятна градина София
Bogata birena lista Sofia

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !