Проверена

Био Бургас Отличен избор

Търговия > Хранителни стоки
Начало Търговия Хранителни стоки Био Бургас

Био Бургас

 „Био Бургас“ работи за вас, за да бъдете вие и вашето семейство здрави, красиви и щастливи! Предлагаме ви сертифицирани биопродукти, които включват както такива за хранене, така и козметични, и почистващи препарати. Подходящи са за цялото семейство и целят да подобрят качеството на живот като ви предложат възможно най-здравословните, екологично чисти и органични съставки. Направете правилния избор!

 Защо да изберете продуктите на „Био Бургас“?

 Те се произвеждат в незамърсени почви в екологично чисти области. Употребата на торове и на препарати липсва или е силно ограничена. Изключено е използването на антибиотици, хормони и други синтетични съставки. Голяма част от обработването на продуктите се прави ръчно, което изключва използването на вредни вещества. Освен всичко това, биоземеделието носи редица ползи за околната среда. То подобрява плодородието на почвите. За производството на биопродукция не се използват и не се отделят синтетични пестициди, които са изключително вредни за околната среда. Използваната енергия и изхвърлените отпадъци са в пъти по-малко сравнение с тези в селското стопанство.

 Ползите от биопродуктите, и биопроизводството като цяло, са много. Използването на този вид продукти става все по-популярно и достъпно за всеки, който иска да бъде полезен на себе си и на природата.

 Заповядайте в магазина на „Био Бургас“, който се намира на ул. „Цар Симеон I“ №65 или посетете онлайн магазина www.BioBurgas.com. Очаква ви разнообразие от продукти за всеки вкус, за всяка възраст и за всеки повод!

Тагове

BIO PLODOVE I ZELENChUcI BURGAS
DEKORATIVNA KOZMETIKA
ChISTI ETERIChNI MASLA BURGAS
ДЕКОРАТИВНА КОЗМЕТИКА
БИО ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ БУРГАС
НАСИПНИ ХРАНИ БУРГАС
БИО МАГАЗИН БУРГАС
NASIPNI HRANI BURGAS
BIO MAGAZIN BURGAS
ЧИСТИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА БУРГАС
BIO HRANI BURGAS
БИО МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ БУРГАС
BIO MLEChNI PRODUKTI BURGAS
БИО ХРАНИ БУРГАС

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !