Проверена

Beach Bar Mexo Отличен избор

Забавления > Дискотеки и барове
Начало Забавления Дискотеки и барове Beach Bar Mexo

Beach Bar Mexo

Бийч Бар МЕКСО отваря врати през месец юни 2003 год. и до днес е едно от най-известните и посещавани летни заведения в България!
Разположен е в центъра на Сл.бряг, непосредствено на плажната ивица и от него се открива прекрасна гледка към морето и целия залив! Отличава се от всички други барове със своята изключителна атмосфера и уникален дизайн, съчетал в себе си екзотиката на Африка и Лат.Америка - огромен покрив-колиба от палмови листа, мебели от естествено дърво и камък, ярки свежи цветове. През деня тук може да се наслаждавате на галещото слънце и морския бриз с чаша ароматно кафе в ръка, свеж плодов сок или коктейл, на фона на лека релаксираща музика или понякога в компанията на по-бърза модерна музика, ако има дневно бийч парти. Вечер попадате в една съвсем различна среда, типична за най-известните световни бийч барове!! - Горещи ритми с най-известните музикални хитове, момичета и момчета във вихъра на танца, забавление и невероятен купон, огнено шоу!!

Заповядайте в Бийч Бар МЕКСО! Тук ще ви посрещне най-добрия екип - усмихнати и отзивчиви млади хора, които ще се погрижат да имате всичко - голямо разнообразие и най-високо качество коктейли и други освежаващи напитки, ароматни наргилета и приятна компания! Тук ще изживеете слънчеви дни, незабравими нощи и приятни емоции! Ще срещнете нови приятелства с хора от цял свят!

Бар МЕКСО е всичко това заради Вас наши любими гости, които не сте просто клиенти, а наши истински приятели, които очакваме с Любов и радост вече години наред!!!- Заповядайте при нас, защото тук животът просто се случва, станете част от него!
Благодарим от сърце на всички Вас наши скъпи приятели, които идвате отново и отново, година след година, от най-различни места по света и сте нашето Голямо семейство и това е семейството на МЕКСО!!! 

  Beach Bar Mexo

Тагове

Beach Bar Mexo
Diskoteka Slunchev brag
Zabavlenie Slunchev brag
Бар Слънчев бряг
Bar Slunchev brag
centralen plazh Slunchev brag
бар с хубава музика Слънчев бряг
Централен плаж Слънчев бряг
bar s hubava muzika Slunchev brag
Плаж Слънчев бряг
Mekso Bar
Дискотека Слънчев бряг
bar na plazha Slunchev brag
бар на плажа Слънчев бряг
Мексо Бар
Забавление Слънчев бряг
Plazh Slunchev brag
Beach Bar Mexo

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !