Проверена

Бар-клуб "Плейбой" Пловдив Отличен избор

Забавления > Дискотеки и барове
Начало Забавления Дискотеки и барове Бар-клуб "Плейбой" Пловдив

Бар-клуб "Плейбой" Пловдив

Преди малко повече от двадесет години ние решихме да създадем едно по-различно и необикновено място в Пловдив. В клуб „Play along” мъжете, а защо не и дамите, могат да се любуват на женски танци на пилон. Гордеем се с факта, че през всичките тези години ние успяхме да се съхраним и не изневерихме на себе си в нито едно отношение. Това обаче далеч не означава, че не се развиваме и разрастваме. Всъщност името „Play along” не е първоначалното име на клуба. Започнахме като „Плейбой“, но в края на 2016 година решихме да го променим. Точно тогава решихме, че е време и да разширим заведението и днес можем да се посрещнем повече от 70 души, търсещи забавления и приятни изживявания. 


Друго, което ще видите при нас, освен типичните танци на пилон, са различни пол денс групи, които каним. Предлагаме разнообразни шоута всяка вечер, изпълнени с еротика и красота. Клуб „Play along” е отличен избор за място на вашето ергенско парти. Предлагаме и специални оферти за подобни партита. Гарантираме ви, че последната ви ергенска вечер ще бъде незабравима. При заявка от ваша страна организираме и момински партита.

Екипът на „Play along” ще ви посрещне с усмивка и топло отношение. Ще направим всичко възможно, за да се чувствате добре при нас и да си изкарате невероятно. През цялата вечер ще се наслаждавате на приятна музика. Менюто ни е изключително богато на напитки и коктейли. И още едно предимство – предлагаме всичко това на разумни цени. 

Тагове

Клуб Плейбой Пловдив
Bar klub Pleiboi Plovdiv
Еротичен клуб Пловдив
Красиви момичета Пловдив
Бар клуб Плейбой Пловдив
Bar Pleiboi Plovdiv
Pleiboi Plovdiv
Ergensko parti Plovdiv
Стриптийз клуб Пловдив
Бар Плейбой Пловдив
Striptiiz klub Plovdiv
Стриптийз бар Пловдив
Бар клуб Пловдив
Erotichen klub Plovdiv
Striptiiz bar Plovdiv
Bar klub Plovdiv
Еротичен бар Пловдив
Плейбой Пловдив
Klub Pleiboi Plovdiv
Krasivi momicheta Plovdiv
Erotichen bar Plovdiv
Ергенско парти Пловдив

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !