Проверена

Дейзи Тех АД Отличен избор

Технологии > Офис техника
Начало Технологии Офис техника Дейзи Тех АД

Дейзи Тех АД

Дейзи Тех  е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.

Дейзи Тех
 има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, включваща няколкостотин свои представители. Голяма част от продукцията на фирмата е предназначена за чужбина, като основните външни пазари са Европа, Азия, Африка и Близкия Изток, където фирмата има десетки партньори.

Дейзи Тех
 е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008, а също така отговаря на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID) и е единствената българска фирма производител на електронни електромери, която притежава продуктови (модул B) и производствени сертификати (модул D) съгласно последните изисквания на Европейския Съюз.


Daisy Labs

Дизайн.
Дейзи Тех  разполага с един от най-добре подготвените, иновативни и талантливи инженерни екипи в България, получили образованието си и специализирали в най-добрите университети в Европа. Всички дизайни на компанията се извършват в Daisy Labs – специализираното звено за разработка и проектиране на новите линии на Дейзи Тех. Дизайнерският ни екип ни донесе награда в годишния конкурс “Иновативно предприятие на годината” за 2012 г. Дейзи Тех  редовно взима участие в конкурса Red Dot за иновативен инженерен дизайн.
Качество на производствения процес 
Дейзи Тех разполага с три производствени бази – в София, Габрово и Тетевен, с над 500 служители и с над 100 000 артикула месечна производителност. Качеството на производствения процес се гарантира от стриктното спазване и прилагане на международния стандарт ISO9001/2008. Обхватът на контрола на качеството се простира върху всички звена, занимаващи се с проектирането и производството на фискални устройства и електромери.Успоредно с прилаганата система за контрол на качеството на входните компоненти, Дейзи Тех стриктно следи изходното качество на продукцията, с което гарантира високото качество и надеждността на готовата и пласираната на пазара продукция.

Дизайн & Разработка

Дейзи Тех е компания с установени традиции в проектирането и производството на високотехнологични и иновативни продукти,  включително на всички допълнителни услуги, изисквани от крайния клиент или от нормативната уредба.
Проучване 
Проучването е основен компонент в работата на Дейзи Тех . Всеки продукт на компанията, пуснат на пазара, е внимателно сравнен с основните изисквания на потребителите и с изискуемата от държавните институции техническа и функционална база.
Иновации
Често се случва изискваните от крайните клиенти функционални и технически параметри на продуктите да не могат да бъдат посрещнати от съществуващите и прилагани до момента решения. Това е причината Дейзи Тех често да е първият производител в световен мащаб, който да имплементира нови технологии и софтуерни решения в своята продукция. Иновациите на Дейзи Тех  са това, което отличава компанията от другите производители: Дейзи Тех установява тенденциите, не ги следва.
Разработка
Дейзи Тех непрекъснато разработва нови продукти. Компанията е първата в света, създала и пуснала в употреба, т.нар. трето поколение фискални устройства с интегриран GPRS модем за пряка връзка между фискалното устройство и данъчната агенция в съответната страна, използваща комуникационен протокол с криптирана връзка.Работният процес по създаването на продукцията на компанията изисква най-добрите и стабилни решения от R&D екипите на Дейзи Тех . Разработването на концепцията, проектирането и предварителните анализи се извършват в Daisy Labs.
Поддръжка
Дейзи Тех  осигурява професионална техническа поддръжка и консултации за употреба на всичките си продукти – предварителна консултация при закупуване и през целият период на тяхната употреба. Центърът по поддръжката е денонощен и ще отговори бързо и компетентно за всички зададени от Вас въпроси.

Индивидуален подход

Целта на Дейзи Тех е да оптимизира работната ефективност на комуникацията между търговците и данъчните институции, като подобри технологичната обезпеченост и на двете звена.При разработката на всяка линия продукти, опитен екип от бизнес анализатори и консултанти проучват всички възможности и ограничения на избраните за реализиране технологии, за да може да се гарантира на клиентите на Дейзи Тех, че ще получат най-доброто решение за техния бизнес, индивидуално разработено за тяхната пазарна ниша, адаптирано за нуждите им и гарантиращо подобряване на фискалното им обслужване.

Световен опит

Към днешна дата, продуктите на Дейзи Тех се използват успешно в над 50 държави. Фискалните устройства (касови апарати и фискални принтери) на Дейзи Тех  са лицензирани като годни за употреба в Европа (в държави в и извън Европейския съюз), Африка, Азия и Южна Америка и успешно оптимизират и подпомагат работата на държавните институции, съблюдаващи събираемостта на данъците.Решенията за енергоотчитане на Дейзи Тех  успешно се прилагат и използват в Европа, Африка и Азия. Електромерите с вградена система за превенция на злоупотребите и неправомерна консумация на електроенергия са добре познати на световните ни партньори и стабилно разширяват дела си на пазара.Тагове

дистрибутор на фискални устройства
Printeri
fiscal device
Търговски везни
Kasova kniga
дейзи
Mаркер клещи
Електромери
Daisy Tech
Etiketi za markirashti kleshti
дистрибутор на мобилен касов апарат
Етикети за маркиращи клещи
fiscal devices
касова книга
Дейзи Тех
адаптер за касов апарат
Kasovi aparati
Klientski displey
Hartieni etiketi
Kameri za videonabludenie
Сейф
daisy tech
Golyam metalen seyf
Malak metalen seyf
продажба на евтин касов апарат
фискален принтер
daisy
Barkod chettsi
оборудване за търговски обекти
Elektronni vezni
производство на фискални принтери
Seyfove
Камери за видеонаблудение
Markirashti kleshti
Adapter za kasov aparat Adapter za kasov aparat
Малък метален сейф
Уеб базиран софтуер
Детектори за банкноти
POS терминали
Сторно бележки
daisy technology
ФУВАС
продажба на настолни електронни везни
Metalni seyfove
Storno kasova belezhka
Storno belezhki
електронна везна
Etiketi
дистрибутор на фискални принтери
fiscal printer
cash register bulgaria
Сейфове
Принтери
Marker kleshti
Rolka za kasov aparat
FUVAS
производство на касови апарати
дейзи технолоджи
Сторно касова бележка
Banknotobroyachi
Интегрирана система за управление на търговски обекти
Етикети
Хартиени етикети
Seyf
касов апарат
Banknotobroyachni mashini
cash register
Хартиена ролка
Tsvetni etiketi za markirashti kleshti
Elektromeri
Оборудване
Ролка за касов апарат
Зарядно за автомобил
Маркиращи клещи
дистрибутор на нефискални принтери
Оборудване за търговски обекти
Видеонаблюдение
Метални сейфове
Банкнотоброячи
Апаратура
Клиентски дисплей
Интерфейсен кабел
Адаптер за касов апарат Адаптер за касов апарат
Електронни везни
Касови апарати
Zaryadno za avtomobil
Tableti
Търговски софтуер
Баркод четци
Банкнотоброячни машини
Oborudvane
Цветни етикети за маркиращи клещи
Касова книга
Interfeysen kabel
POS terminali
Hartiena rolka
дистрибутор на евтин касов апарат
лазарен баркод четец Zebra
Oborudvane za targovski obekti
Detektori za banknoti
ИАСУТД
калъф за касов апарат
дейзи тех
Videonablyudenie
Голям метален сейф
Aparatura
Баркод четец Zebra
Таблети
производство на нефискални принтери
Web базиран софтуер
fiscal cash register

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !