Проверена

АВТОШКОЛА КАТЯ ГУНОВА Отличен избор

Авто-Мото > Автошколи и курсове
Начало Авто-Мото Автошколи и курсове АВТОШКОЛА КАТЯ ГУНОВА

АВТОШКОЛА КАТЯ ГУНОВА

Автошкола „Катя Гунова“ , за придобиване на Б-категория, се намира в Асеновград. Курсовете се водят от инструкторка, която ще се погрижи да станете правоспособен и разумен шофьор. Курсът е разделен на две части – теоретична и практическа. Като теоретичните часове са 40 на брой, а практическите – 31. От еднакво значение е както да умеете да шофирате добре, така и да знаете правилата на пътя. В противен случай, вие застрашавате не само вашия живот, но и чуждите.

Графика за кормуване се прави заедно с вас, в зависимост от вашите предпочитания и свободно време. Вие решавате кога да се провеждат часовете и колко често да бъдат. От огромно значение е дали се обучавате с желание и дали наистина искате да станете добър шофьор. От наша страна ще срещнете разбиране и подкрепа. След приключване на курса, вие ще бъдете уверени в своите шофьорски умения и без притеснение ще сядате зад волана. 
Image result for
В нашата автошкола ще се чувствате сигурни и спокойни, докато шофирате, защото до вас ще седи един професионален инструктор. Когато имате проблем или въпрос, свързан с шофирането, ние сме на среща да ви помогнем в разрешаването му. При нас ще срещнете не просто инструктор, а приятел и подркепа на пътя. Към всеки курстист се подхожда индивидуално, съобразно неговите нужди и умения. 

Тагове

Shkola za shofyori
Kursove za vsichki kategorii
Автошкола
Курсове за всички категории
Shofyorsko obuchenie
Шофьорски курсове
Шофьорско обучение
Автошкола Катя Гунова
Школа за шофьори
Avtoshkola
Avtoshkola Katya Gunova
Shofyorski kursove
Izkarvane na knizhka
Изкарване на книжка

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !