Проверена

Автошкола Автомотортех-13 ЕООД Отличен избор

Услуги > Шофьорски курсове
Начало Услуги Шофьорски курсове Автошкола Автомотортех-13 ЕООД

Автошкола Автомотортех-13 ЕООД

Автошкола „Автомотортех-13“ ЕООД е професионална школа, която организира цялостни шофьорски курсове. Намираме се в град Перник и ви предлагаме добро отношение и пълноценно обучение.

В България, за да получиш шофьорска книжка, трябва да си навършил 18 години. Повечето млади хора решават да започнат курса още преди да са навършили пълнолетие. Някои от тях пък предприемат тази стъпка по-късно. Това, разбира се, няма никакво значение. Вие сами избирате кой етап от живота ви е подходящ. Свържете се с нас и ще обсъдим подробностите.

За да бъде един шофьорски курс пълноценен и за да ви даде всички нужни знания и умения, е важно да се започне с теоретичната част. Без да знаете правилата за движение, не бихте могли да започнете да шофирате. Теоретичните упражнение се провеждат чрез използване на мултимедия. След като сте усвоили основните правила на пътя, се преминава към същинското шофиране. Научавате се как да изпълнявате различните маневри, както в градски, така и в извънградски условия.

Както вече споменахме, бихме могли да разделим курса на две основни части. Първата част от обучението е: теория, която се провежда 40 учебни часа. Втората част от обучението е: практика – 31 часа кормуване.

Ако имате нужда от допълнително часове, няма проблем времето да се промени. Важно е вие да се чувствате сигурни и спокойни в знанията и уменията си. Съобразяваме часовете с вашето време. Вие сами определяте кога е удобно да се провеждат часовете по кормуване.

За тези от вас, които смятат, че нямат нужда от часовете, предвидени за целия курс, могат да се възползват от експресен шофьорски курс.

Автошкола „Автомотортех-13“ предлага на своите курсисти опция за разсрочено плащане. 

Тагове

Кормуване Перник
свидетелство за управление на МПС Перник
Ucheben centur Pernik
Автомотортех13 ЕООД
Kormuvane Pernik
Vzimane na knizhka Pernik
Avtomotorteh13 EOOD
Knizhka Pernik
Взимане на книжка Перник
Avtoshkola Pernik
Учебен център Перник
Шофьор Перник
shofuorski kursove Pernik
Книжка Перник
шофьорски курсове Перник
svidetelstvo za upravlenie na MPS Pernik
Shofuor Pernik
Автошкола Перник

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !