Проверена

Автосервиз Ашли ЕООД Отличен избор

Авто-Мото > Автосервизи
Начало Авто-Мото Автосервизи Автосервиз Ашли ЕООД

Автосервиз Ашли ЕООД

Автосервиз „Ашли“ ЕООД е реномиран и гарантира качествено обслужване на клиентите си. При нас можете да се възползвате от качествена компютърна диагностика на вашия автомобил, както и ремонт от професионалисти на различни видове повреди. Всички марки и модели коли се приемат при нас.

При проблеми по външната част на автомобилното купе:
Имате шаси, което е одраскано или ожулено. По повърхността на автомобила ви има вдлъбнатини, които трябва да бъдат изчукани и боядисани в областта на калниците. Вратата, капака, бронята, решетките, маските или пък лайсните на колата ви са за козметичен ремонт. Мигач, фар или стоп на автомобила е счупен или неработещ. Огледалото ви за странично виждане е счупено или пък стъклото има язва. Всичко това е в нашия ресор и можем успешно да го ремонтираме за вас.

Повреди и проблеми по двигателя на колата:
Често пъти автомобила не пали незнайно защо, имате много голям разход на гориво, колата постоянно гасне или пали изключително трудно. Може да се случи да прегрее, да ви замирише на бензин или газ, скоростната кутия трудно превключва скоростите, а някакви лампи по таблото мигат. Двигателя сякаш няма мощност, трака, работи неравномерно, силно пуши или пък колата придърпва при тръгване. Е, елате да ви направим диагностика и да отстраним проблема с двигателя професионално и ефикасно.Ходовата част на автомобила и грижите по нея:
Случва се волана на колата да тегли наляво или надясно, отнякъде да тропа и трака, ръчната да се повреди или спирачките да отказват понякога. Спирайки колата ви се премества леко в ляво или пък в дясно. Все опасни проблеми по ходовата част, които ние успешно ще ремонтираме за вас и то на сносна цена.

Автосервиз „Ашли“ ЕООД
разположен в столицата ще направи професионална диагностика на автомобила ви с помощта на компютър. Ние гарантирано качествено ще боядисаме колата ви и ще я ремонтираме, за да се движи перфектно на пътя. Отново повтаряме – няма значение, каква марка е колата ви и какъв клас, ние сме доказали се професионалисти.
При нас има по две помещения за подготвително, монтажно, тенекеджийски услуги, помещения за ремонт и бояджийски камери. Всичко това значително ускорява бързината ни на работа! Така колата ви е бързо въведена в експлоатация отново. Сервиза ни ви предлага още промивки на двигател или горивна система. Компютърна диагностика с качествен софтуер. Имаме голяма складова база за авточасти от различни вносители, така реагираме бързо. Нашите служители са професионалисти в своята област. Общо около 20 човека със солиден опит ще се погрижат за вас. Ние работим успешно със застрахователи, като ДЗИ, БУЛСТРАД, БЪЛГАРСКИ ИМОТИ, ДЖЕНЕРАЛИ и ИНТЕРАМЕРИКАН. Така цените по ремонтите ни съответстват напълно на застраховките. Автосервиз „Ашли“ ЕООД е сертифициран от 2006 година по TUV CERT; ISO 9001.

 -         -

За мотоциклетистите предлагаме „ХОТЕЛ ЗА МОТОЦИКЛЕТИ“, през есенния и зимен сезон. Поддържаме мотоциклетите ви спрямо сключен с вас договор. Това включва: Място на закрит и охраняван паркинг за мотора, с достъп 24 часа в денонощието; Месечната такса е само 30 лева, без включено ДДС
Тагове

remont na koli Krasna Polana
Ashli
Remont na avtomobili Sofia Lyulin
diagnostika na koli Krasno Selo
Автотеникиджия София Красна Поляна
Ремонт на автомобили София Люлин
avtomobili izchukvane Sofia
Ашли ЕООД
диагностика на коли Красно Село
автосервиз София
Автосервизи София
avtoserviz Sofia
Avtoservizi Sofia
автомобили изчукване София
Автобояджия София
Компютърна диагностика Красна Поляна
Ашли
Avtotenikidzhia Sofia Krasna Polana
ремонт на коли Красна Поляна
Ashli EOOD
Авторемонт София
боядисване на коли Люлин
Avtoboadzhia Sofia
boadisvane na koli Lyulin
Avtoremont Sofia
Kompyuturna diagnostika Krasna Polana

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !