Проверена

Акватракс ЕООД Отличен избор

Забавления > Водни спортове
Начало Забавления Водни спортове Акватракс ЕООД

Акватракс ЕООД

Не обичате да скучаете на плажа? Постоянно търсите нови приключения, в които да се впуснете? Тогава ние от „Акватракс“ ЕООД сме вашето решение за забавление на плажа. При нас ще откриете различни атракции и забавления, които ще направят ваканцията ви незабравима. Изберете една от нашите атракции или пък опитайте от всички. Можете да избирате между – джет,  водно колело, досни ски, банан и други по-модерни и различни атракции. Хората, които работят в „Акватракс“ притежават опит и професионализъм и могат да ви гарантират не само забавление, но и сигурност. За една ваканция, изпълнена с луди приключения – изберете нас „Акватракс“ ЕООД.

Водни атракции

ДЖЕТ СКИ


Наем на джет – 
Ако искате да карате джет при нас, трябва да сте навършили 18 години. Това е единственото условие. Разбира се, ние предварително ще ви разясним правилата, които трябва да спазвате докато сте на джета, за да сте в безопасност. Джетовете ни са модерни и с голяма мощ. Това начинание определено е за смели хора, които не се страхуват от бързите скорости и от водата. 

CRAZY UFO


Друго водно забавление е Crazy UFO или както много хора го наричат „дивана“. Наричат го така, защото наистина изглежда като кръгъл диван. Интересното при него е, че може да се движи по-бавно и спокойно, но може и да ви накара да подскачате във въздуха и да се блъскате във вълните. Към него е завързан джет, който го дърпа във водата. Дали ще се насладите на спокойна разходка из морето или ще предпочетете бързината и високия адреналин – това зависи от вас.

AQUA SLIDER


Следващото ни предложение е Aqua Slider. Той се придвижва по същия начин – чрез джет. При тази атракция обаче нямате избор – возенето винаги е екстремно и лудо. Вие сте легнали по корем върху водното съоражение и трябва да се задържите на него единствено с помощта на ръцете си. А вероятността да не издържите и да паднете във водата е доста голяма. 

BANANA BOATСледващото ни предложение е Aqua Slider. Той се придвижва по същия начин – чрез джет. При тази атракция обаче нямате избор – возенето винаги е екстремно и лудо. Вие сте легнали по корем върху водното съоражение и трябва да се задържите на него единствено с помощта на ръцете си. А вероятността да не издържите и да паднете във водата е доста голяма. 

FLY FISH


Поредната атракция – Fly fish. Тук обаче трябва да се качват само смелчаги, които не се боят да полетят във въздуха. Това е едно доста лудо изживяване, защото през повечето време вие ще бъдете не във водата, а във въздуха. Ще се издигате над вълните и ще се блъскате в тях. Ако искате да покачите нивото на адреналин в кръвта си – това определено е вашата атракция.

Fly board – отново доста атрактивно предложение. Тук както при Fly fish, ще сте високо във въздуха. Имате възможността да скачате, да се гмуркате и да се премятате във въздуха. Определено, това е атракция за хора, търсещи силни усещания и хора, които не се страхуват от водата или височината. 

Всички тези водни атракции ще направят престоя ви на плажа доста забавен и интересен. Изберете какво сте готови да преживеете и се впуснете в приключението. Има предложения както за по-смелите, така и за тези, които искат нещо по-спокойно. Направете своя избор и се забавлявайте максимално. Освен забавления на плажа, ние можем да ви предложим и едно малко по-различно преживяване. При нас имате възможността да наемете ATV. Това е поредното щуро забавление, което предлагаме, но този път не във водата. Ще откриете различни модели ATV на марките „Honda” и „Yamaha” с мощни двигатели. Атеветата са от висок клас и са добре поддържани. Гарантираме ви лудо изживяване и много забавни моменти.


Тагове

Crazy Ufo
воден банан
водни колела
Atrakcii
Fly Fish
dzhetove
Banana Boat
Crazy Ufo
джетове
иновативни водни атракции
Fly Board
Водни забавления
Vodni zabavlenia
vodni ski
Водни атракции
vodni kolela
Akvatraks EOOD
voden banan
Dzhet Ski
Fly Board
Aqua Slider
Акватракс ЕООД
водни ски
Атракции
Водни спортове
Vodni sportove
Banana Boat
Надуваеми Атракции
Vodni atrakcii
Fly Fish
Джет Ски
Aqua Slider
Naduvaemi Atrakcii
inovativni vodni atrakcii

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !