Проверена

Аквапарк WATERLAND Отличен избор

Забавления > Развлекателни зали и центрове
Начало Забавления Развлекателни зали и центрове Аквапарк WATERLAND

Аквапарк WATERLAND

Аквапарк „Waterland” е едно от местата, които си заслужава да посетите в близост до град Казанлък. През 2006г. паркът е отворен за посетители. Със своите внушителни размери и разнообразни водни атракции, той се нарежда сред най-добрите на Балканите. Всяка година паркът се радва на стотици посетители от цялата страна. Няколко години след създаването си, водните съоръжения на „Waterland” бяха напълно подновени. Днес паркът разполага с приблизително 1500 места. Водата е изцяло минерална, благодарение на минералните извори, които се намират близо до аквапарка.

Атракциони и развлечения в Аквапарк WATERLAND

Аквапаркът заема мащабна територия – 20 декара. Разполагаме със съблекални и душове, както и  с кабинет за медицинска помощ. 
 
Комплексът предлага богато разнообразие от басейни – за възрастни, за деца и за бебета. Най-примамливият и интересен за гостите ни е дълбок 160см. и дълъг 50м. Той се свързва с детския и с бебешкия басейн с дълбочини съответно – 50см. и 20см. Най-смелите посетители могат да покачат адреналина си, спускайки се по някоя от четирите ни пързалки. А „пързалката-октопод“ предизвиква вълнение у малчуганите.

 WATERLAND  2

Заведения на разположение на посетителите на Аквапарк 
WATERLAND

Освен безспирно забавление, ние ви осигуряваме пълен релакс и спокойствие. Докато вашите деца лудуват на пързалките, вие имате възможност да се отпуснете в нашите джакузита (две на брой).
За хората със спортен дух аквапаркът може да предложи басейн с олимпийски размери. А най-дръзките могат да се преборят с вълни, високи 120см. 
Докато се забавлявате и си почивате, може да опитате от вкусните специалитети, които предлага нашето заведение. Освен това ще останете очаровани от професионалното обслужване на персонала. А какво по-приятно от това да се наслаждаваш на питието си, докато се охлаждаш в минералната вода? Опитайте от многообразието от коктейли, което предлага уникалният ни воден бар. Разполагаме и с други два открити бара. Погрижили сме се и за сигурността на вашия автомобил, който можете да паркирате на паркинга на комплекса. Ние не спираме да се развиваме и да правим планове за бъдещето. Един от тях е откриването на хотелска част към комплекса, за да направим посещението ви максимално комфортно. Надяваме се в най-скоро време и много нови атракции да бъдат изградени за вас.

Цени и работно време - сезон 2020 г.  ОЧАКВАЙТЕ
 
Цените  от понеделник до неделя:

Вход възрастни / над 18г./  – 

За лица от 7 до 18 години – 

За лица под 7 години – 

VIP зона:
шезлонг и чадър - 
Шатра за двама - 
.Работното ни време през летните месеци е от 9 до 18 часа. Ние ще ви посрещнем с топло отношение и качествено обслужване, а от вас изискваме добро настроение и широки усмивки. Гарантираме ви, че престоят тук ще ви хареса и ще искате да се върнете отново. През лятото всеки има нужда от почивка и забавление – подарете си незабравими мигове в аквапарк „Waterland”! 

Тагове

Спорт Казанлък
Аквапарк WATERLAND Казанлък
Туризъм Казанлък
Razvlecheniya Kazanlak
Sport Kazanlak
Аквапарк Казаналък
Аквапарк WATERLAND
Развлечения Казанлък
Aquapark Kazanalak
Turizam Kazanlak

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !