Проверена

Детска Градина 147 "Славейче" Горни Богров Отличен избор

Образование > Детски градини
Начало Образование Детски градини Детска Градина 147 "Славейче" Горни Богров

Детска Градина 147 "Славейче" Горни Богров

Детска градина №147 „Славейче“  е правилният избор за вашето дете. Тук то ще получи необходимите грижи за едно добро развитие и пълноценно прекарано време. Детската градина се намира в село Горни Богров в район „Кремиковци“. Децата постъпват при нас на минимална възраст от 3 години и се обучават при нас до 7 годишна възраст. Обикновено разпределяме децата в две отделни групи. Всяка от групите е от смесен характер в зависимост от възрастта на малчуганите.

Детска градина „Славейче“ има някои основни ценности, които се стреми да поддържа през годините. При нас децата се развиват социално, духовно и физически. Смятаме, че всичко това е от съществена важност, за бъдещето им развитие. Педагозите са изключителни професионалисти и освен знания и умения, даряват на децата внимание и любов.


Ние осъзнаваме колко различни са децата едно от друго. Затова е важно да се подхожда индивидуално към всяко едно от тях. Внимателно да се наблюдава детето, за да се разберат неговите нужди. Ние насърчаваме развитието на подчертана индивидуалност и се стремим да открием таланта на всяко дете, за да работим заедно върху подобряването на уменията му. Децата са едни малки изящни творци, които създават по едно малко чудо всеки ден. При нас те се учат да бъдат толерантни, да проявяват съчувствие, да бъдат грижовни към другите около тях. Ние зачитаме правата и достойнството на вашите деца. Стремим се да подготвим максимално добре децата за това, което ги очаква в училище. Това е важно, за да бъдат те наясно с предметите, които ще изучават. В детска градина „Славейче“ най-малките се приобщават към българските традиции, обичаи и култура. Защото именно те са нашето по-добро бъдеще! 

Тагове

Градина Горни Богров
Detska Gradina 147
Zanimalna Gorni Bogrov
Славейче Горни Богров
Priem na deca Gorni Bogrov
Прием на деца Горни Богров
Детска Градина 147 Славейче Горни Богров
Detska Gradina 147 Slaveiche Gorni Bogrov
Detska gradina Gorni Bogrov
Детска градина Горни Богров
Детска Градина 147
Slaveiche Gorni Bogrov
Занималня Горни Богров
Gradina Gorni Bogrov

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !