Проверена

Агенция за недвижими имоти "Айдиъл Хоумс" (Ideal Homes) Отличен избор

Търговия >
Начало Търговия Агенция за недвижими имоти "Айдиъл Хоумс" (Ideal Homes)

Агенция за недвижими имоти "Айдиъл Хоумс" (Ideal Homes)

Агенция за недвижими имоти Айдиъл Хоумс (Ideal Homes) е създадена в края на 2013 година от Веселин Вълчев.
Фирмата макар и съвсем нова обединява в себе си солиден  опит, прецизисност и коректност при изпълнение на поетите ангажименти. Ние сме далеч от мисълта, че  само с предлагането и изпълнението на стандартните услуги, ще успеем да се наложим на динамичен пазар, какъвто е пазара на недвижими имоти. Даваме си ясна сметка, че концепцията ни трябва да покрива, както всички основни услуги свързани с имотите, така и да обръщаме сериозно внимание на личните подбуди и нужди на клиентите, определящи тяхната необходимост от продажба, отдаване, покупка или наемане на имот.Строго индивидуалния подход и лична ангажираност са основните мотиви, които движат нашия екип в работата му с клиентите.

Подготовката, осъществяването на сделката и нейното приключване не са самоцел на Айдиъл Хоумс, това е само етап от изграждането на  взаимоотношенията ни с клиентите. Ние се опитваме да намираме конкретните отговори  на въпросите и проблемите, които хората искат да решат чрез продажбата или покупката на даден имот. Ние знаем, че клиентите искат отговори и решения, а не факти.Екипа на Ideal Homes знае, че ако направи продажба може да спечели комисионна, но ако спечелим доверие и приятелство, ще спечелим цяло състояние.Няма да Ви губим времето убеждавайки Ви в качеството на извършваните от нас услуги, ние не държим да изберете нас на всяка цена, единственото нещо на което държим и към, което се стремим е да работим за Вас, защото вярваме, че само така ще успеем да се утвърдим, като наистина ценни за клиентите.
Нашата философия се състои в това да влагаме професеионализъм и любов в работата си, за да може във всеки един момент хората да виждат в нас източник на изгода, а не продавачи на имоти. 

Тагове

imoti Veliko Turnovo
Agencia za nedvizhimi imoti Aidiul Houms
Prodazhba na imot Veliko Turnovo
Nedvizhimi imoti Veliko Turnovo
Apartamenti pod naem Veliko Turnovo
Недвижими имоти Велико Търново
Продажба на имот Велико Търново
Ideal Homes
Ideal Homes
Апартаменти под наем Велико Търново
Айдиъл Хоумс
Apartamenti Veliko Turnovo
имоти Велико Търново
Prodazhba Veliko Turnovo
Aidiul Houms
Имоти под наем Велико Търново
Агенция за недвижими имоти Айдиъл Хоумс
Imoti pod naem Veliko Turnovo
Продажба Велико Търново
Апартаменти Велико Търново

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !