Проверена

Аеробокс България Отличен избор

Забавления > Спортни клубове
Начало Забавления Спортни клубове Аеробокс България

Аеробокс България

Отдавна вече е мит, че с бокс, женското тяло става прекалено мускулесто, грубо, набито, мъжко и т.н.! Напротив! Бокса и аеробокса са възможно най-ефективните и бързи методи за сваляне на телесна маса, за пълно изчистване на излишните мазнини и оформяне на изчистена мускулатура! Ако се докоснете до този спорт, много бързо ще го разберете! Тук няма тежести, набирания, подскоци, които могат да доведат до натрупване на излишна мускулна маса! Дори напротив, спецификата на движенията в бокса и аеробокса само могат да оформят естествения и хармоничен вид на вашата мускулатура!Ако все още не вярвате или не сте убедени в уникалността на бокса, елате и опитайте, Аеробокс с мен, Вили Захариева!

Какво е аеробокс? Аеробокс е спортна дисциплина, която включва всички удари, стъпки и движения от бокса. Движенията се изпълняват във въздуха и на лапа (ръкавица, която треньорът държи за точност и ефективност на ударите), като ударите ги правите вие. В аеробокса няма спаринг или удари, които може да получите от вашия противник!С аеробокс бързо и трайно ще свалите стреса и излишните килограми, ще оформите мускулите на тялото си и ще се заредите със спортен хъс и енергично настроение!Как се случва това?
1. Спецификата на движенията в бокса и скоростта им на изпълнение, водят до бързо засилване на кръвообръщението, както и до бързо изпотяване, изгаряне и чистене на телесна мазнина.
2. Уникалният ефект на аеробкса е, че при изпълнението само на едно движение и на един удар, участва цялото тяло - като започнем с раменния пояс, бицепс, трицепс, коремна мускулатура, талия, седалищни мускули, тазобедрена става и завършим с подбедрицата.
3. Ако един удар включва участието на цялото ни тяло, представете си какво се случва, когато към него добавим и останалите удари в бокса (ударите са общо 4: горе и долу в трупа, крушета, ъперкъти). В аеробокса тези удари се правят в различни комбинации и със сигурност няма да Ви остане и мускулче, което да не бъде включено и да не участва в тези комбинации.
4.Освен ударите от бокса, в комплекса упражнения са включени и елементи от каланетиката и стречинга, така че за 90 минути да заредите максимално добре духа и тялото си! smile emoticon Спортът е най-добрата инвестиция, която можем да направим за себе си, съгласни ли сте? Елате и се убедете сами!

СКУЛПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО Какво представляват часовете по СКУЛПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО: комплекс от упражнения, които включват различни комбинации от класическата каланетика, пилатес, спортна аеробика и стречинг.Упражненията са статични, т.е. тук няма тичане, подскоци, тежести, но в резултат от спецификата, бързината, комбинацията и техниката им на изпълнение, резултата е изгаряне на мазнини и стягане, и оформяне на хармонична мускулатура! Крайната цел е скулптуриране и извайване на тялото, с помощта, само и единствено на вашата мускулатура и разбира се, и с участието на мен, Вили Захариева! 

Зала Бокс Сумайд Халидов:
Аеробокс:
Понеделник, Сряда и Петък от 18.30!
Вторник и Четвъртък от 11.30!

Скулптуриране на тялото:
Вторник и Четвъртък от 9.30!

Sport Center Pulev:
Понеделник, Сряда и Петък от 11.30!

Тагове

Sport Center Pulev
Zala aeroboks Sofia
Зала бокс Сумайд Халидов
Бокс София
Sportni zali Sofia
Sport Center Pulev
Зала аеробокс София
Тренировки по аеробокс София
Sporten centur Pulev
Boks Sofia
Aeroboks Bulgaria
Спортен център Пулев
Trenirovki po boks Sofia
Trenirovki po aeroboks Sofia
Тренировки по бокс София
Аеробокс България
Спортни зали София
Zala boks Sumaid Halidov

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !