Проверена

Хотел и ресторант "Фантазия" София Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел и ресторант "Фантазия" София

Хотел и ресторант "Фантазия" София

В ситуацията на все по-динамично ежедневие и силна конкуренция, доказаните класа и традиция, които устояват на предизвикателствата на времето, са изключителна ценност.Който разполага с хотелска част ,която има 8 модерно обзаведени кокетни стаи.Със своята история и развитие можем да отстояваме позицията на един от любимите комплекси на жителите и гостите на столицата.Вече 24 години Фантазия съчетава богато меню с висококачествени ястия и напитки и перфектно обслужване  А прекрасната градина на ресторанта през лятото предлага уют и спокойствие сред шума на големия град. Менюто на ресторанта включва интернационална кухня, приготвена с най-качествените продукти, които главният готвач лично подбира вече повече от десетилетия.

Ресторантът винаги има с какво да изкуши както редовните си посетители, така и новите си клиенти. Менюто се обновява всеки сезон с актуални предложения и акценти.  Обедното меню е различно всеки ден. На клиентите се предлага разнообразие и изискано съчетание от добре подбрани предястия, основни ястия и свежи десерти. Всичко това може да бъде съчетано с богата селекция от вина от всички лозаро-винарски региони на България и някои изпитани и подбрани с вкус вина от Италия, Франция, Нова Зеландия, Испания и Южна Африка.Ресторант Фантазия е подходящ както за бизнес срещи, обеди, вечери или официални тържества, така и за частни срещи, събирания с приятели, или романтични вечери в елегантна обстановка. Ресторантът разполага с вътрешен салон от 130места,който е оборудван с малък детски кът За горещите летни дни и вечери, Фантазия Ви кани и в прохладната си зелена  лятна градина със 150 места и голям детски кът.

Далеч от шума на града, сред оазис от тишина и високи зелени борове, всеки обед и вечеря се превръщат в специално събитие. За прекрасното настроение на посетителите, освен раздвижения интериор, допълнително допринася и добре подбран музикален фон, както и първокласният и дискретен сервиз, съчетан с топло лично отношение към всеки клиент.За желаещите да пренесат изкушенията от ресторант – градина “Фантазия” на частното си парти, личен празник или фирмено събитие, могат да се възползват от предложенията на “Кетъринг Фантазия” и невероятните произведения на сладкарската работилница с марка “Фантазия”.

Image result for

Тагове

Restoranti Sofiya
Pochivka Sofiya
Хотел София
Hoteli Sofia
Ресторанти София
Ресторант София
Почивка София
Restorant Sofiya
Hotelsko nastanyavane Sofiya
Нощувки София
Почивки София
Pochivki Sofiya
Хотели София
Hotel Sofia
Хотелско настаняване София
Noshtuvki Sofiya

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !