Проверена

98 НУ "Св. Св. Кирил и Методий" Гр. София Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища 98 НУ "Св. Св. Кирил и Методий" Гр. София

98 НУ "Св. Св. Кирил и Методий" Гр. София

Сградата на 98 Начално училище „Св. св. Кирил и Методий“ се намира в град София. То отваря врати през 1894г. По това време на същото място се е помещавал и манастирът „Св. пророк Илия“.

Училището се стопанисва от общината. Учениците, които се обучават в него са от квартал кв. „Илиянци“, както и от други столични квартали в околността. При нас се обучават деца от шест до десет годишна възраст.

98 НУ „Св. св. Кирил и Методий“ е училище с ясни цели и с мисия. Тук децата не просто учат уроците си, тук те поставят едно така важно за тях начало. Те правят първите си стъпки в общуването и в опознаването на себе си. За нас е изключително важно учениците да започнат да бъдат по-отговорни, по-дисциплинирани и по-благодарни. Да се научат  кое е истински важното и да изградят своите собствени ценности. Освен това, в нашето училище, ние държим на спорта и изкуството. Включваме в програмата различни дейности в тази насока и подтикваме всяко дете да развива таланта и потенциала си. Материалната база отговаря на всички изисквания и е пригодена за нуждите на малчуганите. Разполагаме с всичко нужно за качественото обучение на вашите деца.

За нас е важно да разнообразяваме наложената програма. Стремим се ежедневно да подобряваме собствените си методи на преподаване, да използваме интерактивни методи и нови техники за учене. Чрез много забавни игри се опитваме да достигнем до децата и да им покажем, че ученето може да бъде лесно и приятно. Когато те се научат сами да наблюдават, изследват, да пробват и да грешат – тогава ние знаем, че сме свършили добре работата си.

Както вече споменахме, спортът е от голяма важност за нас. За да имат учениците повече възможности, им предлагаме избор между спортните клубове към училището. Разполагаме с такива по Таекуондо и Художествена гимнастика.

http://abcat.bg/company/view/8t7uwe8/Bylgarsko-Obedinenie-po-Taekuondo-

http://abcat.bg/company/view/voka9h4/Sporten-klub-po-hudozhestvena-gimnastika-

Тагове

училище Св.Св. Кирил и Методий
Прием на ученици София Надежда
прием първи клас София Илиянци
начално училище в София Илиянци
прием на ученици София Илиянци
обучение на деца от 1 до 4 клас начално училище София Илиянци
начално училище София Надежда
прием на ученици София
обучение на ученици София 2016
Обучение София Надежда
училища София
училище Илиянци

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !