Проверена

Хотел "Божур" с. Минерални Бани Отличен избор

Туризъм > Хотели
Начало Туризъм Хотели Хотел "Божур" с. Минерални Бани

Хотел "Божур" с. Минерални Бани

 Ако имате нужда от наистина пълноценна почивка, която да има и лечебна цел, то село Минерални бани е правилният избор за вас. Там ще почувствате силата на минералната вода и нейното мощно влияние върху целия организъм. Хотел „Божур“ е перфектното място, на което да отседнете. Заповядайте!

 Хотелът е с капацитет от 113 места. Леглата са разпределени в 57 комфортни стаи. Те са оборудвани с телевизор, кабелна телевизия и други удобства. Част от комплекса е голям ресторант, където гостите могат да се насладят на вкусни ястия и различни напитки. Има и дневен бар. Ако пътуването е свързано с работа и имате нужда от конферентна зала, на ваше разположение са 120 места.

 Медицинският център е на изключително добро ниво и е посещаван от много хора всяка година. Ще получите индивидуално внимание и професионално отношение според вашите нужди. Има лекарски и масажни кабинети. Провеждат се различни видове лечение: балнеолечение, електролечение, парафинолечение, механотерапия и други. За вас ще се погрижи екип от високо квалифицирани специалисти. Те ще ви изслушат и ще ви помогнат да се почувствате по-добре.

 Хотел „Божур“ разполага с вътрешен басейн с минерална вода, перлена и вихрова вана, вана по избор (с питейна/минерална вода и ароматни соли/етерични масла/билки). Лечебното влияние на масажа е известно на всички, а тук можете да избирате от голямо разнообразие: класически масаж, частичен масаж, вакуумен масаж, различни терапии и други.

 Местността е заобиколена от красиви забележителности, които да посетите. Курорта е известен с останките на тракийски селища. А „Стъпката на богородица“ е забележителна следа от Римската епоха. В околността могат да се посетят и много природни забележителности, до които са изградени еко пътеки. Чистият въздух и разходката сред природата също имат лечебна сила и влияят добре на духа и тялото на човек.

 В село Минерални бани ще откриете всичко, от което имате нужда и ще се върнете към ежедневието си заредени с нови сили и енергия. Ще се почувствате по-здрави, по-силни, отпочинали и щастливи. А в хотел „Божур“ ще получите отлично обслужване и грижа. Очакваме ви!

Тагове

Хотел Божур село Минерални Бани
Туризъм село Минерални Бани
Hotel selo Mineralni Bani
Turizum selo Mineralni Bani
Почивка село Минерални Бани
Хотели село Минерални Бани
Хотел село Минерални Бани
Нощувки село Минерални Бани
Хотел с минерална вода
Pochivka selo Mineralni Bani
Hotel s mineralna voda
Hoteli selo Mineralni Bani
Noshtuvki selo Mineralni Bani
Hotel Bozhur selo Mineralni Bani

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !