Проверена

Държавен куклен театър Стара Загора Отличен избор

Забавления > Други
Начало Забавления Други Държавен куклен театър Стара Загора

Държавен куклен театър Стара Загора

 Държавен куклен театър – Стара Загора е гордост за всички жители на града. Историята му датира от 1957 г. и през всичките тези години не спира да развива това изкуство, да събира артисти на сцената и да радва многобройната публика. Театърът може да се похвали с богат репертоар. За това разнообразие са допринесли много български и чуждестранни автори. Всеки може да открие нещо, на което да се наслади – независимо от възрастта и интересите си.

 Екипът, който е част от изкуството на театъра, се състои от талантливи и амбициозни творци. Те не спират да доказват своите многобройни таланти като печелят награди и заемат призови места. Театърът се грижи за своите артисти и целия екип и им предлага прекрасна работна среда. Материалната база, с която разполага сградата, е на изключително високо ниво. Има две сцени – една основна и една лятна. На разположение на състава са и ателиета, в които членовете му да планират своите бъдещи изяви и да се чувстват добре.

 Програмата на театъра е разнообразна и включва спектакли за деца, за възрастни и образователни. Някои от представяните заглавия, любими на малки и големи са: „Тя. Палечка“, „Бялата врана“, „Яйцето“, „Животът е сън“, „Страх“, „Фолклорна магия“, „С огъня игра не бива“, „Не пресичай на червено“, „Без паника“ и още много, много други.

 Известният интернационален фестивал „Пиеро“ се провежда всяка година в Държавен куклен театър – Стара Загора. Това е повод за гордост на всички старозагорци и е чест за театъра.

 Може да закупите билети за представленията на касите на театъра всеки делничен ден от 9 до 18 часа и в неделя от 9 до 12 часа. Имате възможност да закупите своите билети и онлайн. Това може да стане бързо и лесно на сайтa – www.theater.bg.  А какъв по-прекрасен подарък от ваучер за театър. Зарадвайте по оригинален начин своите приятели, близки и любими хора като им подарите подаръчен ваучер за представление. Вие избирате само стойността на подаръка, а получателят сам решава на коя постановка да отиде. Подарете на усмивка и прекрасно изживяване на някого!

Тагове

Kuklen teatur Stara Zagora
Kukleni teatri Bulgaria
Teatur Stara Zagora
Театрална сцена Стара Загора
Teatralna scena Stara Zagora
Театри България
Държавен театър Стара Загора
Durzhaven Kuklen Teatur Stara Zagora
Durzhaven teatur Stara Zagora
Zabavlenia Stara Zagora
Куклен театър Стара Загора
Театър Стара Загора
Teatri Bulgaria
Забавления Стара Загора
Държавен Куклен Театър Стара Загора
Куклени театри България

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !