Проверена

Разсадник ШАКИ Отличен избор

Услуги > Агенции
Начало Услуги Агенции Разсадник ШАКИ

Разсадник ШАКИ

"Шаки еоод" има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. производствена база - 80 декара. проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

  Shaki EOOD

История и екип "Шаки еоод" е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори. Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип, от него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Дейност дейността на фирма „Шаки” обхваща всички процеси, свързани с проектирането, изграждането и поддръжката на паркове и градини, включително и играждане на поливните системи. Ние се съобразяваме изцяло с изискванията и бюджета на нашите клиенти и върху тази основа разработваме идеите си. За да може крайния резултат, да бъде устойчив във времето, ние ви предлагаме разнообразни възможности за поддръжка на зелените площи. Ландшафтен дизайн ландшафтното проектиране е изключително важен работен процес. При разработване на ландшафтния дизайн влагаме много талант и позитивна енергия, като създаваме красота, която да ви радва дълги години. В нашето забързано ежедневие, зеленото пространство е този ключов елемент, който ни носи вътрешна хармония и душевен мир. Съзерцанието на едно единствено зелено растение е способно да преодолее натрупаният стес и да възвърне вътрешното ни равновесие. все повече хора отделят време и средства за създаването на свое зелено пространство. Все повече инвеститори се убеждават, че вложените средства в озеленяване се връщат многократно.

  Shaki EOOD

За да бъде озеленяването професионално изпълнено и да донесе желания ефект задължително трябва да започне със създаване на паркоустройствен проект. Само така вие ще добиете реална представа за ситуирането на отделните зони , оптимално разположение на връзки и комуникации, композиционно разпределение на растителността. Работен процес нашите първи срещи с вас, започват с уточняване на вашите желания, изисквания и предпочитания. Съветите, които ще дадем през този работен етап ще ви помогнат да си изясните цялостната концепция на вашия ландшафтен дизайн. Понякога не винаги е възможно да се осъществят всички идеи, но когато нещата са добре осмислени, вие може да имате една основа, която да претърпи по-нататъшно развитие. За това е важно да имате цялостно разработен и подробен проект. това ще спести време и грешки при изпълнението на обекта. В проектирането участват ландшафтни архитекти с пълна проектанска правоспособност. Проектите се разработват на фаза технически проект и съдържат идейно решение, дендрологичен проект, трасировъчен чертеж и 3d визуализации. при нас получавате проект, който ще послужи не само за издаване на разрешение за строеж но и ще бъде напълно изпълним съобразен с вашите желания, дадености на терена и микроклиматични условия. 3d визуализациите от различни гледни точки, ще ви дадат най-пълна представа как би изглеждало вашето зелено пространство.

Тагове

Туя разсади
shtambova roza
Parnici
Туя фастигията
Производител на Рози
Производител на храсти
Tua Goboza
Производители
Ozelenavane ot Razsadnik
Gradini
Шаки ЕООД
Tua danika
Паркове
Proizvoditel na hrasti
Iznos na Rozi
туя жълта
Traini nasazhdenia
Tua fastigiata
Рози контейнери
Oranzherii
Производител на Туя
Селско- с
Производство Кайсия Праскови череши ябълки
Zapadna Tua
Кирариси
Озеленяване
Rozi
Rastenia
Tua
Tua
Туя пирамидалис
Туя смарагд
Овощарство
Кипарис
Интериорно озеленяване
Ovoshki
Shaki
Растения
Kiparis
Shaki EOOD
Оранжерии
Plodni druvcheta
Ovoshtarstvo
tua zhulta
cveta
Rozi ot Pavlikeni
Proizvoditeli
Цена рози
Dekorativen posaduchen material
Западна Туя
щамбова роза
Туя Брабант
Ozelenavane ot Shaki
Растениевъдство
Туя Голден глобе
Proizvodstvo Kaisia Praskovi chereshi abulki
Озеленяване от Павликени
Цена туя
Туя даника
Proizvoditel na Rozi
Proizvoditel na ekzotichni rastenia
Туя Гобоза
Производител на Паркови дървета
Tua Brabant
Озеленяване от Бяла Черква
Рози от Павликени
Zemedelie
Парници
Razsadnici
Ozelenavane ot Pavlikeni
Разсадници
Selsko- s
Rozi konteineri
Dekorativni razsadnicii
Interiorno ozelenavane
Proizvoditel na dekorativni hrasti
Tua Golden globe
Bala Cherkva
Proizvoditel na Tua
Туя източна
Туя
cena tua
Shtambovi rozi
Parkove
Tua smaragd
Декоративен посадъчен материал
Туя
Цветя
Трайни насаждения
Озеленяване от Разсадник
Земеделие
Tua razsadi
Озеленяване от Шаки
Рози
Tua piramidalis
Ozelenavane
Декоративни разсадниции
Rastenievudstvo
Износ на Рози
Производител на декоративни храсти
цена щамбова роза
Щамбови рози
cena rozi
Плодни дръвчета
Tua iztochna
Ozelenavane ot Bala Cherkva
Kirarisi
Proizvoditel na Parkovi durveta
Шаки
cena shtambova roza
Овошки
Производител на екзотични растения
Бяла Черква
Градини

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !