Проверена

Шесто Основно Училище "Свети Никола" Стара Загора Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища Шесто Основно Училище "Свети Никола" Стара Загора

Шесто Основно Училище "Свети Никола" Стара Загора

Шесто основно училище ,,Свети Никола“ е едно от водещите училища в град Стара Загора. Нашият екип се състои от професионалисти, които обичат работата си и дават всичко от себе си в името на образованието и науката. Основен приоритет за нас е децата да получат практически знания и умения, а не просто суха теория. Всеки наш възпитаник е важен за нас и ние държим на развитието му както в учебен план, така и в личен. За нас е от огромна значимост, нашите деца да бъдат не само добри ученици, но и добри хора, с морални човешки ценности.

Преподавателите в ОУ ,,Свети Никола“ имат за цел не само да образоват своите ученици, но и  да ги накарат да повярват в себе си и в своите възможности. Държим много както на хуманитарните науки, така и на точните такива. Стремим се непрестанно да развиваме потенциала на нашите възпитаници. Поддържаме високо ниво на подготовка и образование като залагаме на развитие на общата култура, езиковите, литературните и математическите познания.


Обръщаме голямо внимание на изучаването на чужд език, защото знаем колко важно е това. Използваме нови и модерни технологии и Интернет по време на обучението.

Информационните технологии също са предмет на изучаване в ОУ ,,Свети Никола“. Подобряваме компютърната грамотност на учениците си, която е неизменен фактор в днешния технологичен свят.


Image result for

Вярваме в думите ,,Народ без минало е като дърво без корен“ и затова нашите възпитаници се учат на родолюбие и традиции. Поддържаме родовата им памет жива и утвърждаваме националните ни културни ценности.

Стремим се да формираме у децата гражданско поведение. Наша цел е в училището ни всички да бъдат хуманни, толерантни и достойни хора.

Не пренебрегваме таланта и заложбите на учениците си.За тези, които обичат музиката, танците и театралното изкуство организираме различни извънкласни дейности- състав за народни танци, театрален състав, мажоретен състав.

Държим на реда и дисциплината в училище, а и извън него. Възпитаваме децата да пазят и ценят материалната база на училището.

Приемаме като наши партньори и помощници цялата общност на Стара Загора, родителите, Училищното настоятелство, неправителствените организаци.

Тук в Шесто основно училище ,,Свети Никола“ ще срещнете не просто учители, а хора, които са се отдали на професията си и я приемат като призвание. Целият ни екип- педагозите,ръководството, администрацията, ще бъдат на ваше разположение, за да получите възможно най-качественото образование. Изискванията към нашите възпитаници са високи, но от своя страна, ние също даваме най-доброто.

Тагове

Priem na uchenici Stara Zagora
Uchilishte Stara Zagora
Shesto Osnovno Uchilishte Stara Zagora
Училище Стара Загора
Основно училище Стара Загора
Образование Стара Загора
Osnovno obrazovanie Stara Zagora
Шесто Основно Училище Свети Никола Стара Загора
Основно образование Стара Загора
Osnovno uchilishte Stara Zagora
Shesto Osnovno Uchilishte Sveti Nikola Stara Zagora
Прием на ученици Стара Загора
Шесто Основно Училище Стара Загора
Obrazovanie Stara Zagora

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !