Проверена

Пи Ес България Лукс ЕООД Отличен избор

Дом, офис и градина > Баня
Начало Дом, офис и градина Баня Пи Ес България Лукс ЕООД

Пи Ес България Лукс ЕООД

Фирма Пи Ес България - Лукс, е утвърдено име в премиум сегмента на българския пазар на Spa & Wellness. Ние сме официален партньор за България и на световните лидери позиционирани в премиум сегмента в сферата на Spa&Wellness: 
Klafs GmbH - Моята сауна и спа 
Ospa GmbH - Водата в басейна
През годините спечелихме доверието и реализирахме партньорства с най-големите компании в Европа в сферата ни на дейност.

В компанията ни са ангажирани над 50 високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в изграждането на SPA & Wellness центрове. Ръководителите на екипи преминават ежегодни обучения и квалификационни курсове при Европейските ни партньори в съответния сегмент.
 Основни дейности:
Дизайнерско и архитектурно проектиране – Съвмество проектиране с Klafs Gmbh – Архитекти с над 60 годишен опит в проектиране и реализиране на Спа центрове в цял свят.
Инженерно проектиране – работа на нашите инженери е да осигурят технически вашите идеи. 
Строителство - за да сме сигурни, че Вашите идеи ще се превърнат в реалност ние разчитаме на нашите строителни специалисти, като осигуряваме непрекъснат технически и дизайнерски контрол.

Сервиз и Поддръжка – за осигуряването непрекъснатото функциониране на изградените от нас проекти ние предлагаме пълно гаранционно, след гаранционно облужване и поддръжка на съорженията, както и абонаментна поддръжка за Вашите басейни и Спа центрове.

Тагове

Мебели за баня София
Санитарна керамика София
Керамика София
Бяла керамика София
Пи Ес България Лукс ЕООД
Битова техника София
Битова керамика София

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !