Проверена

Beach Bar Mexo Отличен избор

Забавления > Дискотеки и барове
Начало Забавления Дискотеки и барове Beach Bar Mexo

Beach Bar Mexo

 „Beach Bar Mexo“ – тук вашите летни, луди сънища, мечти и копнежи се превръщат в реалност! Вече повече от 15 години доказваме, че сме най-добрите, и то – благодарение на вас – нашите клиенти и приятели! „Бийч Бар Мексо“ безспорно е едно от най-популярните заведения на Българското черноморие. Това е така, защото сме различни, защото тук работим с емоция, защото тук се създават спомени. Все още ли не сте се убедили сами? Време е! Очакваме ви!

 Бийч барът се намира в един от най-любимите морски курорти на българите и на чуждестранните туристи – Слънчев бряг. Локацията на заведението изобщо не е случайна – ще го откриете в сърцето на курорта, на ръка разстояние от морските вълни. Гледката от тук не може да се опише с думи – пред очите ви се открива заливът и безкрайното море. Насладете се на вълшебни залези и още по-вълшебни изгреви!

 Това, което отличава „Бийч Бар Мексо“ от останалите подобни заведения, прави впечателние още преди да сте прекрачили прага му. Екстериорът и интериорът носят духа на Африка и на Латинска Америка и ви пренасят на едно съвсем различно място. Няма как да не забележите огромните палмови листа, с които е покрит покривът, а за атмосферата вътре допринасят масивните мебели от дърво и камък. Ярките цветове „крещят“: „Лято!“ и ви приканват да изживеете нови емоции и да се забавлявате на макс!

 Ще ви посрещнем както през деня, така и през нощта. Изпийте сутрешното си кафе и продължате деня с изкушаващ сетивата коктейл. А започне ли да залязва слънцето, се пригответе за горещо парти. Очакват ви страхотна музика, лятни хитове и много, много танци. Бъдете готови да срещнете хора от различни краища на света и много да се забавлявате. Екипът ни се състои от позитивни млади хора, които с усмивка ще се погрижат за всичко, което желаете.

 Станате част от нашето голямо морско семейство! „Beach Bar Mexo“ ви очаква!

Тагове

Plazh Slunchev brag
бар на плажа Слънчев бряг
Beach Bar Mexo
Плаж Слънчев бряг
Beach Bar Mexo
Mekso Bar
Bar Slunchev brag
Дискотека Слънчев бряг
Zabavlenie Slunchev brag
Diskoteka Slunchev brag
бар с хубава музика Слънчев бряг
bar na plazha Slunchev brag
Бар Слънчев бряг
Мексо Бар
Забавление Слънчев бряг
centralen plazh Slunchev brag
bar s hubava muzika Slunchev brag
Централен плаж Слънчев бряг

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !