Проверена

Къща за гости "Михайлови" Созопол Отличен избор

Туризъм > Къщи за гости
Начало Туризъм Къщи за гости Къща за гости "Михайлови" Созопол

Къща за гости "Михайлови" Созопол

 „Михайлови“ е къща за гости, която ви гарантира прекрасно време, прекарано безгрижно и забавни преживявания. Изберете мястото, което ще ви накара да се почувствате комфортно и необезпокоявано. Къщата ви предлага безкомпромисно качество на реални и приемливи цени. Ще я откриете в Созопол – дестинация, любима на туристите. Къщата е част от обновената зона, така наречения Нов град. Основно предимство на локацията е, че можете да се излежавате на плажа, само след 5 мин. ходенете пеша. Центърът на градчето също не е далече, а улицата, на която се намира къщата, е тиха и необезпокоявана. Безопасно е, няма трафик, така че и най-малките членове на семейството могат да играят на воля. Не се колебайте, а изберете приятната атмосфера на къща за гости „Михайлови“.

 Какво още ви предлага къщата - леглова база, състоящата се от осем места, групирани в отделни стаи. Леглата са разпределени в три помещения – една с две легла и две с три легла. Те са практично обзаведени със съвременно оборудване и с всичко нужно за вашия безпроблемен престой. Стаите са чисти, светли и приветливи. Имат бяна, тоалетна, ТВ, Wi-Fi, хладилник. Има и тераси, които ви предлагат гледка към безкрайните сини морски вълни.

 Вече години наред „Михайлови“ посреща гостите си с винаги отворени врати и ги изпраща с усмивка и с покана за нова среща!


Тагове

Kushta za gosti Mihailovi Sozopol
Mihailovi Sozopol
Dvoina staa Sozopol
Nastanavane Sozopol
Михайлови Созопол
Kvartira Sozopol
Почивка Созопол
Къща за гости Созопол
Нощувки Созопол
Настаняване Созопол
Noshtuvki Sozopol
Pochivka Sozopol
Kushta za gosti Sozopol
Квартира Созопол
Къща за гости Михайлови Созопол
Двойна стая Созопол

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !