Проверена

Тсаки ООД Отличен избор

Авто-Мото > Авточасти
Начало Авто-Мото Авточасти Тсаки ООД

Тсаки ООД

"ТСАКИ" ООД е създадена през 1989 г. с предмет на дейност търговия с продукти за автомобили.              

От 2001 г. фирмата е изключителен представител на испанската фирма KRAFFT S.L. за Република България и Македония. KRAFFT е с почти 60 годишна история и е специализирана в производството и разработката на химически продукти за леки и тежкотоварни автомобила. Има сертификати  ISO 9001,  ISO 14001, както и OHSAS 18001. 
Богатат продуктова гама на KRAFFT и изключително доброто качество на продуктите, ни дадоха възможността през годините да се наложим като надежден и предпочитан доставчик на много фирми в България.
            

От 2008г. дружество ни стартира ново сътрудничество с Германския химичен концерн KRUSE K.G в обастта на продажбата и дистрибуцията на AdBlue.  Поради силният интерес към продукта, още в началото на 2009г. стартира и производството на AdBlue в България. За да се гарантира най-добро качество на продукта бе закупа смесителна инсталация от Германските ни патньори, покрити бяха изисквания за качество на производствения контрол и ТСАКИ ООД си осигури подлиценз от KRUSE К.G. за дистрибуция на продукта на територията на Р България.            От началото на 2017г. ТСАКИ ООД разполага със собствен лиценз за производство на AdBlue, придобит след извършен одит от страна на VDA - Асоциацията на Германските автомобилопроизводители, чиято собственост е и марката AdBlue. След успешният резултат от одита, ТСАКИ ООД е единствената компания в България, която работи със собствен Европейски лиценз за производство и дистрибуция на AdBlue.           

От 2010г. ТСАКИ ООД има успешно сътрудничество и екслузивни права 
за продажба на гамата от продукти за AdBlue на Германската фирма FLACO-Gerate Gmbh. - специализирана и лицензирана от VDA, за продажбата на системи  за съхранение и подажба на AdBlue,  със  и без сертификат на търговско мерене.
Дружеството има сетификат за качество ISO 9001 от TUV Nord Cert;

Тагове

AdBlue
продукти AdBlue
Тсаки ООД
produkti za avtomobili
KRAFFT
himicheski produkti za tezhkotovarni avtomobili
продукти за автомобили
KRAFFT
химически продукти за тежкотоварни автомобили
produkti AdBlue
химически продукти за леки авомобили
himicheski produkti za leki avomobili
Tsaki OOD
AdBlue

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !