Проверена

Булметекс ООД Отличен избор

Услуги > Металообработка
Начало Услуги Металообработка Булметекс ООД

Булметекс ООД

Фирма “БУЛМЕТЕКС” ООД е основана през 1997г. в гр.София. Основната дейност на фирмата е търговия на едро и дребно с черни и цветни метали : ламарини, профили, конструкционни стомани, тръби, арматурни железа и др. През своето десет годишно съществуване, фирмата се развива и налага на пазара с метали като залага на коректност и лоялност в отношенията си с бизнес партнъорите, качественото обслужване на клиентите и разширяване на мрежата от доставчици и потребители.

Фирмата предлага продукти от най-добрите български производители и вносители. Извършва собствен внос на метали и метални изделия от Турция, Гърция и Китай. Разполага със собствена складова база с площ от 10.000 м2 /от които 1000 м2 закрита/, оборудвана с неоходимата техника и съоражения. Разполага на склад с над 1000 т. метали, разпределени в над 300 артикула. Фирмата предоставя и множество метални услуги - рязане, огъване, метални заготовки, а също и транспортни услуги.

През последните две години “Булметекс” ООД разширява своята дейност като навлиза на пазара със строителни матeриали - за промишлено и битово строителство.Предлага продукти и материали с високо качество, утвърдили се на българския пазар от реномирани български производители и вносители.

Фирмата е дистрибутор за София и региона на продукцията на фирма “ЖИТИ”АД - гр.Русе: тел, гвоздеи и телени изделия. Разполага с наличности на склад от цялата производствена номенклатура и извършва доставка до клиента със собствен транспорт.


ПРОДУКТИ

  • МЕТАЛИ
  • СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ
  • ТЕЛЕНИ ИЗДЕЛИЯ

Тагове

Turgovia s cherni metali
Metali Sofia
Булметекс
Метали София
Metalni zagotovki Sofia
Razane na metali Sofia
Метални заготовки София
Turgovia lamarini
Търговия с черни метали
Търговия с цветни метали
Метални изделия София
Строителни материали София
Рязане на метали София
Търговия конструкционни стомани
Turgovia s cvetni metali
Материали за промишлено строителство
Stroitelni materiali Sofia
Turgovia armatuni zheleza
Търговия ламарини
Дистрибутор ЖИТИ АД
Distributor ZhITI AD
Търговия арматуни железа
Bulmeteks
Metalni izdelia Sofia
Materiali za promishleno stroitelstvo
Turgovia konstrukcionni stomani

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !