Проверена

155 ОУ "Св.Св.Кирил и Методий" с. Кривина Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища 155 ОУ "Св.Св.Кирил и Методий" с. Кривина

155 ОУ "Св.Св.Кирил и Методий" с. Кривина

През 1878 година е поставено началото на учебния процес в Основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в село Кривина. Учебното заведение има славна и дълга история, която е повод за гордост за учители, ученици и жители на селото. Всичко започва със създаването на една паралелка, в която се обучават всички възпитаници. Постепенно започват да се откриват нови паралелки и да се разширява дейността на училището, както и да се увеличава броят на децата, учещи там. През 1911 г. се строи нова сграда, в която да се помещава училището. През дългогодишния период на работа, са се сменяли редица директори. Всеки един от тях играе важна роля в израстването на институцията.

 През 2000 година училището е изцяло реновирано и отваря врати с нов облик. Материалната база е подновена, за да може да предостави всичко нужно за едно пълноценно обучение. Учителският колектив е сплотен и работи заедно за благото на децата.
За да бъде тяхното развитие успешно, за да се превърнат те в стойностни млади хора, притежаващи нужните знания и умения, отговарят преподавателите. Те са квалифицирани педагози, които работят с любов с децата.

 Въпреки малките си размери, учебното заведение се развива всекидневно и възпитава младите хора в селото. За това допринася спокойната атмосфера и необременения живот в малкото населено място.

 Наш приоритет е да наоравим и времето след учебните занятия приятно и ползотворно. За тази цел се организират разнообразнзи дейности като: плуване, танци, туризъм и други спортове. По този начин децата развиват своите социални умения, грижат се за добрата си физическа форма, усвояват основните правила на работата в екип и, не на последно място, се забавляват. Важно е всеки ученик да развива своя личностен потенциал, да изявява талантите си и да открие това, в което е най-добър. В учебната програма намират място и часове по актьорско майсторство и хореография.  

 ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ осигурява качественото образование в селото и посочва правилния път на възпитаниците си!

Тагове

Uchilishta Sofia oblast
Основно училище село Кривина
155 uchilishte selo Krivina
Прием на ученици село Кривина
Osnovno obrazovanie selo Krivina
Училище село Кривина
Образование село Кривина
selo Krivina
155 училище село Кривина
155 OU Sv.Sv.Kiril i Metodii selo Krivina
Priem na uchenici selo Krivina
Obrazovanie selo Krivina
Училища София област
155 ОУ Св.Св.Кирил и Методий село Кривина
село Кривина
Uchilishte selo Krivina
Osnovno uchilishte selo Krivina
Основно образование село Кривина

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !