Проверена

113 СУ "Сава Филаретов" София Отличен избор

Образование > Училища
Начало Образование Училища 113 СУ "Сава Филаретов" София

113 СУ "Сава Филаретов" София

 На 15 септември 1960 г. 113 СУ „Сава Филаретов“ отваря врати в град София. Двадесет и четири години училището съществува като начално, след което е преобразувано в основно, а през 1998 г. става средно общообразователно. Така вече дълги години учебното заведение посреща и изпраща своите възпитаници, дава им ценни знания и умения и ги мотивира смело да продължат своя път.

 113 СУ „Сава Филаретов“ се намира в ж.к. „Илинден“ на бул. „Тодор Александров“ №177. Сградата, в която се помещава училището, предлага отлични условия за пълноценен учебен процес. Материалната база се поддържа редовно и разполага с всичко нужно за провеждането на занятията. Има две компютърни зали с модерно оборудване, а достъпът до интернет е неограничен. Иновативна видео зала разнообразява уроците и дава възможност за креативност и интересни занимания. В два физкултурни салона се провеждат часовете по физическо възпитание и спорт. А в допълнение има и фитнес зала. Библиотеката на училището е богата, а вратите и са отворени за всички желаещи. Висококвалифицирани учители отговарят за учениците. Те работят с децата с огромно желание и мотивация.

 Режимът на обучение е организиран в една смяна. Учениците могат да посещават безплатна занималня. Училището се гордее с отборите по футбол, волейбол, лека атлетика и баскетбол, от които могат да бъдат част всички талантливи деца. Те могат да се включат и в клуб „Бойни изкуства“. Нашата цел е да предлагаме разнообразни дейности на децата, за да привличаме и задържаме техния интерес и внимание. По този начин стимулираме ефективността на учебния процес, а учениците придобиват ценни умения и всеки ден научават по нещо ново, което да им  бъде полезно в бъдещи начинания.

Тагове

Сава Филаретов София
Priem na uchenici Sofia
113 su Sofia
Sredno uchilishte Sofia
Sava Filaretov Sofia
113 училище
113 Sredno uchilishte
Средно образование София
Прием на ученици 113 училище
Priem na uchenici 113 uchilishte
113 су София
113 София
113 Sofia
113 uchilishte
113 средно София
Средно училище София
113 училище София
113 Сава Филаретов
113 Средно училище
113 Sava Filaretov
Прием на ученици София
113 uchilishte Sofia
113 Средно училище Сава Филаретов София
SU Sofia 113
113 Sredno uchilishte Sava Filaretov Sofia
113 sredno Sofia
СУ София 113
Sredno obrazovanie Sofia

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !