Проверена

Рибарска хижа "Шареният мост" с. Триград Отличен избор

Туризъм > Хижа
Начало Туризъм Хижа Рибарска хижа "Шареният мост" с. Триград

Рибарска хижа "Шареният мост" с. Триград

 Рибарска хижа „Шареният мост“ ви очаква сгушена в село Триград. Не се колебайте да посетите това очарователно място, пленяващо всички свои гости с красотата си. Триград се намира в Южна България, община Девин. Селото е заобиколено от феноменални природни и културни забележителности, а три от тях са част от Стоте национални туристически обекта – Триградското ждрело, Ягодинската пещера и Дяволското гърло. Близо са разположени и много други любими на туристите местности.

 Хижата ви предлага изглед към красиви природни картини, домашен уют и спокойствие. Ще бъдете посрещнати топло и гостоприемно, а през престоя си, ще се радвате на отлично обслужване. Капацитет на къщата е 10 легла, разпределени и групирани в отделни помещения. Хижата е добре оборудвана и модерно обзаведена. За вашия комфорт са предвидени следните услуги: интернет връзка, кабелна телевизия, минибар, паркинг и др. Има просторни тераси и двор, където да се наслаждавате на свежия въздух и красивата гледка под открито небе. Можете свободно да използвате барбекюто, където да хапнете вкусно приготвена храна със семейството и приятелите. В рибарска хижа „Шареният мост“ има всичко нужно за една пълноценна почивка!

 Тези от вас, които обичат да се излежават и да релаксират, могат дори да не напускат къщата, а да се възползват максимално от нейния уют. Любителите на разходките също ще останат доволни, защото в Триград могат да намерят не една и две чудни пътечки, които да ги отведат до любопитни места. В околността има възможности за туризъм, както и за риболов. Всеки ще намери забавление и ще преживее прекрасни мигове!

Тагове

Туризъм Триград
Pochivka Trigrad
Noshtuvki Trigrad
Хижа Триград
Риболов Триград
Почивка Триград
Нощувки Триград
Shareniat most Trigrad
Ribolov Trigrad
Turizum Trigrad
Спортен риболов Триград
Рибарска хижа Триград
Ribarska hizha Trigrad
Рибарска хижа Шареният мост село Триград
Hizha Trigrad
Sporten ribolov Trigrad
Шареният мост Триград
Ribarska hizha Shareniat most selo Trigrad
На планина Триград
Na planina Trigrad

websites

Изпрати запитване

Моля попълвайте данните си коректно за да можем да се свържем с Вас.

Моля запознайте се с нашата Политика на поверителност преди изпращане на контактната форма!

Присъединете се към нас за да очаровате Вашите клиенти !